Az Omron csatlakozik az Open Serialisation Communication Standard munkacsoporthoz | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az Omron csatlakozik az Open Serialisation Communication Standard munkacsoporthoz

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az Omron csatlakozik az Open Serialisation Communication Standard munkacsoporthoz

A változatos, globális szintű szerializálási követelményeknek megfelelő megoldásokat biztosító szolgáltatók közötti kommunikációs interfészek szabványosítása érdekében csatlakoztunk az OPC alapítvány Open SCS (nyílt szerializáció-kommunikációs szabvány) munkacsoporthoz.

Számos olyan kezdeményezés és törvényesítés, mint az EU-ban alkalmazandó gyógyszer-hamisítási irányelv (EU Falsified Medicine Directive; 2011/62/EU), avagy az egyesült államokbeli DSCSA (Drug Supply Chain Scurity Act) van érvényben vagy lép érvénybe világszerte a hamis termékek óriási piacának leküzdése, illetve a betegbiztonság fokozása érdekében.

Open SCS az egészségügyi ágazatban

Az Open SCS kezdeményezés kifejezetten a következő évtized egészségügyi ágazatbeli termék-szerializációt szabályzó hullámát célozza. Az Open SCS munkacsoport társult az OPC alapítvánnyal, hogy kifejlesszen egy nyílt szabványt az OPC csomagolóipari szerializációs nyilvántartásban és azon termékekhez, melyek leíró fájlt használnak működésük során.

Ez a nyílt szabvány és a hozzá tartozó munkatermékek kifejezetten az egészségügyi csomagolás-szerializációra és az egészségügyi szolgáltatók vállalat-szerializáció irányítás funkciójának és a csomagoló sorainak összesítésére vonatkozó adatcsere szabványosítására koncentrálnak.

Ez magában foglalja az interfészt a 2. és 3., valamint a 3. és 4. szintek között, a 2. szintű gyári (gyártósor és felszerelések) és ellátási láncban alkalmazott csomagolás-szerializálási tevékenységekre, valamint a 3. szintű funkciókra (gyár és raktár üzemeltetés). A 2015/16-os munkatermékek hatálya 6 adatcserére javasolt használati esetre koncentrál két adatcsere kategóriában: 1. Kötelező szolgáltatások, 2. Támogató szolgáltatások.

Kihívások és megoldások

„Csomagolóipari automatizálási megoldásokat biztosító cégként rengeteg kérés érkezik hozzánk gyógyszeripari gyártóktól és gépépítő cégektől a különböző kezelési, csomagolási és szerializálási követelmények megvalósítására vonatkozóan.“, mondta Gunnar Bischoff, stratégiai marketing menedzserünk. „Azonban ezek a kérések gyakran különböző protokollokat, kommunikációs interfészeket és megfelelés-kezelést részesítenek előnyben. Minden egyedi és speciális kérés növeli a megoldás megvalósításának költségét és idejét, valamint a verziókezelés és a dokumentáció miatt szükséges erőfeszítéseket.”

“Egy nyílt kommunikációs szabvány, ami független a gyártó-specifikus architektúráktól, jelentős előnyt biztosít a gyógyszeripari gyártók számára. Lehetőséget teremt több és a legmegfelelőbb beszállítók új projektekbe való bevonására.  Ez nem csak a kínálathiány kockázatát és a technológiai berögződéseket csökkenti, hanem lehetővé teszi a specifikációkövetelmények többszöri használatát, valamint összehasonlíthatóbbá teszi az ajánlatokat is.”, mondta Marcel de Grutter, az Open SCS vezérigazgatója, az Abbott üzleti kapcsolati menedzsere. „Jelenleg azt látjuk, hogy egyre több gyártó és kereskedő csatlakozik a kezdeményezésünkhöz, valamint látunk egy nagyon bíztató sorban állást különböző globális szabványosításban érdekeltekkel.”

Az OPC-ről és az Open SCS-ről

Az OPC egy átláthatósági szabvány biztonságos és megbízható adatcserére az ipari automatizálási környezetben és egyéb iparágakban. Platform-független, valamint biztosítja a zökkenőmentés információáramlást több beszállító között. Az OPC alapítvány felelős ezen szabvány fejlesztéséért és karbantartásáért.

Az Open-SCS egy kereskedelmi, nyílt forrású tagelőfizetés, ami ötvözi a nyílt forrás előnyeit, valamint a csoportos tagság lehetőséget nyújt a tagoknak, hogy hatékonyan és gyorsan fejlesszék a technológiát a független és nyílt megoldások érdekében. Az Open SCS azzal a küldetéssel lett alapítva, hogy lehetővé tegye a tagszervezetek számára, hogy a nyílt forrású levédetlen szabványok, az innovációra és függetlenségre épülő specifikációk, valamint egy nyílt architektúra előnyeit élvezzék.

Bővebb információért kérjük látogasson el a következő oldalra: Open SCS

Kövesse az Omron Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon