Fejlett vezérlés kompakt gépekhez: NX1 gépvezérlő | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Fejlett vezérlés kompakt gépekhez: NX1 gépvezérlő

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Fejlett vezérlés kompakt gépekhez: NX1 gépvezérlő

Az NX1 a Sysmac automatizációs platformunk belépő szintű gépvezérlője, mely EtherNet/IP és EtherCAT csatlakozási lehetőséget, mozgásvezérlést és be-/kimeneteket kínál egyetlen kompakt csomagban, fejlett mozgás- és folyamatvezérlést biztosítva ezáltal a kis és közepes méretű berendezésekhez.

Az elektronikus CAM és az interpoláció lehetősége növeli a gép sebességét és pontosságát, ami javítja a termelékenységet és a minőséget. A beépített EtherCAT-porton és a felhasznált IO-Link master egységen keresztül gyűjtött adatok megoszthatók a gépek között, a beépített EtherNET/IP-porton keresztül. Ez segít csökkenteni a gépek leállási idejét, és növelni produktivitásukat, lehetővé téve a megelőző jellegű karbantartásokat és a teljes integrációt.

OMRON NX1 Sysmac Machine Controller
 • OMRON NX1 Sysmac Machine Controller

  OMRON NX1 Sysmac Machine Controller

  The NX1 completes the NX/NJ machine controllers family offering same functionality in a compact design. The NX1 provides synchronized control of all machine devices such as motion, I/O, safety and vision under one Integrated Development Environment.

  02:19

Jellemzők

 • LD utasításvégrehajtási idő: 3,3 ns, programkapacitás: 1,5 MB;
 • Beépített EtherNet/IP port, EtherCAT port, és SD memóriakártya-foglalat;
 • Maximum 8 tengely (beleértve a mozgásvezérléssel maximálisan kezelhető 4 tengelyét);
 • 24 vagy 40 be-/kimeneti Push-in plus technológiás gyorscsatlakozó a processzoron a gyors vezetékezéshez;
 • Az NX I/O egységek bővíthetőségének kihasználása a processzoron és decentralizálás EtherCAT használatával;
 • IEC 61131-3 szabványnak megfelelő programozás és PLCopen® funkcióblokkok a mozgásvezérléshez.

Sysmac

Sysmac automatizációs platformunk célja, hogy teljes felügyeletet és irányítást nyújtson egy automatizált üzem felett, egyetlen szoftver segítségével. A programozás globális szabványokon alapszik, a nyílt hálózatok pedig lehetővé teszik egy globálisan egységesített rendszer létrehozását. A rendszer középpontjában a gépvezérlő sorozat áll, amely szinkronvezérlési lehetőséget kínál az összes gépi eszközre vonatkozóan, továbbá olyan speciális funkciókat, mint például a mozgásszabályozás, robottechnika és adatbázis-kapcsolat. Ez a multidiszciplináris megoldás lehetővé teszi a megoldási architektúra egyszerűsítését, a programozás csökkentését és a termelés optimalizálását.

sysmac+panel sol

Value Design for Panel

A vezérlőszekrények gyártásához szükséges termékeink a közös Value Design for Panel elven alapulnak, ami új értéket teremt villamos szekrényépítő ügyfeleink számára. A szabványosított, egységesített kialakítás egyszerű tervezést jelent a szekrényépítőknek. Az egységes kialakítással elkerülhető a különböző magasságú komponensek használatából eredő holttér. Ennél is fontosabb, hogy a szekrény szűk területein létrejövő túlmelegedési területek is nagy mértékben csökkennek, nagyban hozzájárulva az alkatelemek hosszú távú, megbízható működéséhez.

Kövesse az Omron Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon