Egy teljes IO-Link megoldás | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Egy teljes IO-Link megoldás

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Egy teljes IO-Link megoldás

Egy olyan átfogó IO-Link termékkínálatot mutattunk be (nagy teljesítményű érzékelőkkel és sokoldalú IO-Link masterekkel együtt), melyekkel még könnyebben érhető el az a termelékenységbeli és hatékonyságbeli javulás, amit az emberek az intelligens gyártási megoldásoktól várnak.

Az új IO-Link kompatibilis érzékelőcsaládban megtalálhatók az adó-vevős, a prizmás és a tárgyreflexiós fotoelektromos érzékelők, valamint színesjelölés-érzékelők, normál közelítéskapcsolók és hegesztési környezetben használható közelítéskapcsolók. Mindegyik típus beöltött kábeles csatlakozásokkal, normál M8-as vagy M12-es Smartclick csatlakozókkal, melyek még kényelmesebb telepítést biztosítanak.

Az új érzékelők olyan innovatív funkciókat kínálnak, mint a saját teljesítményük folyamatos megfigyelése és jelentése, valamint a menet közbeni újrakonfigurálás az automatizáló rendszerből érkező adatok segítségével.

Az érzékelőket két IO-Link mastermodul egészíti ki, melyek közül az egyiket csavarmentes gyorscsatlakozókkal szerelik az előre vezetékezett érzékelőkkel való használathoz, míg a másikat Smartclick csatlakozókkal látják el. Mindkét mastermodul egyaránt lehetővé teszi a hagyományos érzékelők és az új IO-Link típusok csatlakoztatását is, ezzel megkönnyítve a meglévő gépek és rendszerek továbbfejlesztését.

Az IO-Link egy nyílt nemzetközi szabvány, melyet több mint 100 vállalat támogat, beleértve a piacvezető érzékelőgyártókat is. Kétirányú kommunikációt biztosít, továbbá támogatja a jellemző érzékelő- és működtetőelem-jeleket, lehetővé téve a folyamatos információcserét és a működési paraméterek átküldését az érzékelők és működtetőelemek, valamint az automatizáló rendszer között.

Ez többek között azért hasznos, mert az érzékelő így riasztást generálhat, amikor a teljesítménye csökkenni kezd, például a rajta felhalmozódó lerakodás miatt, így még azelőtt megtisztítható, hogy a gép leállna. Az új paraméterek küldése az érzékelőknek különösen hasznos az olyan gépeknél, melyek egynél több terméket kezelnek, így nincs szükség kézi beavatkozásra termékváltáskor.

Új IO-Link termékeink részei a vállalat teljes automatizációs platformjának, és támogatják az EtherCAT-et és az EtherNet/IP-t is. A gördülékeny integráció érdekében az IO-Link termékek az Omron Sysmac Studio szoftverkörnyezetének részévé váltak, mely átfogó megoldást kínál az automatizációs rendszerek konfigurálására, programozására, megfigyelésére és a velük kapcsolatos szimulációk elvégzésére.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon