Új integrált ipari robotokat mutatunk be | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Új integrált ipari robotokat mutatunk be

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Új integrált ipari robotokat mutatunk be

2016. április 1-jén a világ 39 országában piacra dobtuk új ipari robotjainkat. A termékek közé tartozik az Adept Technologies Inc által fejlesztett 49 kategóriaelső robot is, amelyeket a cég az Omron márkájú érzékelőkkel, biztonsági komponensekkel, és díjnyertes NX/NJ sorozatú gépautomatizálási vezérlőkkel is integrált, így a robotok a lehető legegyszerűbben építhetők be a gyártási környezetbe.

A egyedi szoftver-vezérlőarchitektúra kombináció azért jelent megoldást a gyárautomatizációs kihívásokra,mert számos termékváltozat keverékét nyújtja, amely rövid gyártási időt biztosít a gyors gyártósori átváltásokat igénylő helyzetekben. A közös vezérlők, az integrált szoftverarchitektúra, valamint a fejlesztőkörnyezet a folyamattervezés, a rugalmas működés és a kiszámítható karbantartási feladatok jelenlegi és jövőbeli igényeinek is megfelel. Megoldásaink rugalmassága és gyorsasága ideális választás olyan iparágak számára, mint az élelmiszeripar, az autógyártás és a csúcstechnológia.

A globális piacra kerülés példázza cégünk innovatív megoldásokra vonatkozó törekvéseit, amelyek érzékelési, vezérlési, mozgási és biztonsági képességekkel rendelkező robotok segítségével juttatják előbbre a gyártást és a produktivitást.

Főbb jellemzők

Ipari robotok, amelyek nagy sebességű teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak:

A három robotcsalád megjelenése (SCARA, Delta, Articulated) cégünk mechanikai megoldásai között egyaránt nyújt nagy sebességű teljesítményt és megbízhatóságot. Minden robot egy közös, integrált fejlesztői környezet segítségével irányítható, amely lehetővé teszi a robottípusok rugalmas, a szükséges alkalmazási területeknek megfelelő felhasználását.

Átfogó kapcsolat a vezérlőtermékekkel, többek között a PLC-kkel:

Az ipari robotmegoldásaink zökkenőmentesen kapcsolják össze a robotokat a Sysmac automatizációs platform által kezelt gépvezérlő környezetekkel. Ez a megközelítés még a legnagyobb igénybevételű gyártósorok teljes termelésén is képes javítani, miközben kiküszöböli a hagyományos robotokat felhasználó megszokott keretrendszer korlátozásait.

Tervezést és fejlesztést segítő integrált szoftverkörnyezet:

Az „Automation Control Environment” (Automatizációvezérlő környezet, ACE) hasznos, alkalmazásorientált varázslóinak köszönhetően számottevően kevesebb programozásra van szükség. A felhasználók rendkívül hatékony, 3D-s emulációs eszközt használhatnak, amely jelentősen csökkenti az új automatizációs megoldások jóváhagyásához szükséges időt. Az ACE PackXpert teljes mértékben támogatja az optikai érzékelős robotikai megoldásokat.

eu omron industrial robots press image prod
Kövesse az Omron Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon