Hogyan képes az új kamerás rendszerünk kielégíteni a sebességgel és a precizitással járó követelményeket minden alkalmazánál? | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Hogyan képes az új kamerás rendszerünk kielégíteni a sebességgel és a precizitással járó követelményeket minden alkalmazánál?

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Hogyan képes az új kamerás rendszerünk kielégíteni a sebességgel és a precizitással járó követelményeket minden alkalmazánál?

Az új FH kamerás érzékelő család egyesíti a sokoldalúságot a teljesítménnyel a legjobb ár érték arányban. Ez a hatékony kombináció hozza létre ezt az innovatív terméket, amely ideális választás a pontos és megbízható ellenőrzési és mérési feladatokra. Tehát hogyan is csinálják?

Többmagos processzorok és egyedi algoritmusok

Az FH vezérlők a portfoliónkban található összes kamerával kompatibilisek, továbbá a többmagos processzor technológiának köszönhetően nagy sebességgel képesek nagy felbontású képek feldolgozására. Ezen kívül az összes modell tartalmazza az egyedülálló ShapeSearch III keresési algoritmust, amely lehetővé teszi a gyors és precíz mérést akár abban az esetben is amennyiben a kép nem éles, illetve modell a látómezőn belül véletlenszerűen, akár elforgatva, akár átlapolva helyezkedik el.

Válassza ki a megfelelő teljesítményű vezérlőt

Az FH vezérlő jelenleg 3 különböző verzióban érhető el: az FH-3050 kimagasló sebességű modell 4 magos processzorral a legkritikusabb alkalmazásokhoz, az FH-1050 nagy sebességű modell 2 magos processzorral az általános alkalmazásokhoz, és az új FH-L550 modell, amely szintén 2 magos processzorral rendelkezik célja, hogy kedvező árú választás legyen egy olyan alkalmazáshoz ami nem igényel bővített funkciót.

Ethernet/IP és EtherCAT

Az automatizálási rendszerekhez történő integrációra számos lehetőség van, az FH vezérlőnk támogatják az Ethernet/IP kapcsolódást. Az FH-3050 és az FH-1050 modellek támogatják az EtherCAT kommunikációt, amely akár 500 µS-os ciklusidővel rendelkezik, valamint a végrehajtás a mozgás vezérlés szinkronban van a kommunikációs ciklussal.

Több vonalas végrehajtás

További előnyei az FH-3050 és FH-1050 modelleknek a többvonalas végrehajtás, ez azt jelenti korábban használt több egyszerű vezérlő helyett most egy vezérlő is elegendő, amely jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Novel szoftver

A újszerű szoftvert kamerás vezérlők az FH családon belül könnyen és egyszerűen beüzemelhetők és használhatók. A felhasználói felület szabadon testre szabhatók, ahhoz hogy megfeleljen a felhasználói igényeknek, illetve eltűnhetőek azok a nyomógombok, kezelőszervek amelyek az adott alkalmazásnál nem szükségesek.  A szoftver képek különböző felhasználói felületet biztosítani a mérőprogram készítőnek és az operátornak.

Kövesse az Omron Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon