Diákok

Az Omron nagyszerű lehetőségeket biztosít jövője beindításához. A diákok előtt kihívást jelentő és érdekes projekteken vagy gyakorlatok keretében való munkavégzést biztosító lehetőségek állnak Hollandiában és más európai országokban.

Az Omron diákokat keres

Az Omron mindig befektetésként tekint a lelkes és ambiciózus személyekre és diákokra is egyaránt. Hallgatók számára számos kihívást jelentő és érdekes projekteket kínál a vállalat. Mindig találhatsz olyan érdekes (technikai) projektet, ami megfelel az elképzeléseidnek, akár elektronikai termékfejlesztés, sales, gyártás vagy termékmarketing területen.

Amit az Omron kínál

Szeretnél a tanulmányi időd alatt egy nemzetközi szervezetnél dolgozni? Egy gyakornoki program vagy szakmai gyakorlat nagyszerű alkalom, hogy többet tudj meg a szervezetünkről. Ezalatt az idő alatt eldöntheted, hogy a jövőben szeretnél-e csalatkozni az Omron csapatához.

Aktuális ajánlatok

Diákok számára számos lehetőség adott az Omron Ipari Automatizálásán belül. Az Omronon belül különböző tudományágak közül lehet választani; K+F, gyártás, sales és termékmarketing.

Lehetőségek 's-Hertogenbosch-ban, Hollandia

  • Diákok számára, akik villamosmérnöki vagy műszaki menedzser, ipari formatervezés, alkalmazott fizika, gépészmérnöki, matematika vagy számítástechnika szakon tanulnak.
  • Területek: fejlesztés, gyártás és marketing ipari automatizálási termékek területén.

Lehetőségek Barcelonában, Spanyolország

  • Diákok számára, akik villamosmérnöki vagy műszaki menedzser, matematika vagy számítástechnika szakon tanulnak.
  • Területek: fejlesztés, gyártás és marketing ipari automatizálási termékek  területén.

Ha a gyakornoki programunk felkeltette az érdeklődésedet, kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot.